Zaalverhuur voor feesten en partijen

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Voor uw feest of receptie heeft u de keuze uit meerdere zalen. Bij afname van een minimale hoeveelheid hapjes en drankjes hoeft u bij Peter's Bistro geen zaalhuur te betalen.

Erkende trouwlocatie

Met trots mogen wij zeggen dat Peter's Bistro een erkende trouwlocatie is. Wij bieden vele mogelijkheden. Zo zijn er opties voor een uitgebreid diner en kan de zaal volledig worden afgehuurd voor het avondfeest. Wij informeren jullie graag over alle mogelijkheden!

De trouwlocatie midden in het Griftpark is bij uitstek geschikt om de mooiste trouwfoto’s te schieten. Wat dachten jullie van foto’s op het terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Of het dakterras met een prachtige skyline van Utrecht!

Capaciteit

Begane grond Zaal met uitzicht op de vijver Zaal met uitzicht op de Dom Hele verdieping Hele verdieping met dakterras (al dan niet overdekt)
Dineren High-tea, buffet, koffietafel
Standaard opstelling 85 32 60 80 120
Feesten en Recepties
Standaard opstelling 85 32 60 80 120
Standaard opstelling met band (of DJ) 85 32 60 80 120

Bedrijfsuitje organiseren in Utrecht

Puur Utrecht is een evenementenbureau gevestigd in Utrecht; de mooiste stad van Nederland. Vol durf, creativiteit en enthousiasme organiseren ze sinds 1996 bedrijfsuitjes in Utrecht en omstreken. Kies een onvergetelijke beleving uit het ruime aanbod uitjes en teambuildingactiviteiten zoals het Pubquiz dinerspel, het populaire Herken de Mol spel of de Bob Ross® workshop. Voor ieder wat wils! In samenwerking met Peter's Bistro.

Reserveer tijdig uw feestzaal

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over zaalverhuur. Wij helpen u bij de juiste samenstelling van uw feestzaal. Huren per dag of dagdeel, groot of klein. Een zaal huren bij Peter's Bistro in Utrecht wordt altijd een feestje! U kunt gratis een offerte aanvragen en een optie op de zaal nemen.

Reserveer uw zaal

  • Erkende trouwlocatie in Utrecht
  • Feest en partij met culinaire invulling
  • Natuurlijke omgeving in Utrechtse Griftpark
  • Goed bereikbaarbaar en voldoende parkeerplek

Extra huurmogelijkheden

Dansvloer 4 x 5m €200,-
Tent op dakterras €300,-
Huur projectiescherm €12,-
Huur beamer €50,-
Huur laptop €50,-
Huur microfoon €8,-
Nachthuur p/u (na 01:00uur) €200,-

Muziekverzorging bij uw feest

U kunt kosteloos gebruikmaken van onze muziekcomputer met een ruime collectie in de meest uiteenlopende genres. Of neem uw smartphone mee en sluit deze aan op onze installatie.

Wanneer u een DJ of band inhuurt dient deze zelf een installatie mee te nemen.